KdG - campus Pothoek | Atelier Vonk
interieurontwerp, interieur, meubelontwerp, meubel, interieurconcept, interieurvormgeving, vormgeving, interieurarchitectuur, interieurarchitect, interieurarchitecte, architectuur, thomas more hogeschool, OHO, beerlovers bar, reputations.be, house of reputations, meubels, design, ontwerpen, ontwerpstudio, atelier vonk, designstudio, Wim Beliën, www.facebook.com/AtelierVonk
302
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-302,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

KdG – campus Pothoek

Categorie
Concept, Interieur

Opdracht: Een nieuw opgefrist interieur voor een kleine campus van de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. 

Door het groot aantal stijgende studenten van de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen wordt een bestaande kleine campus terug in gebruik genomen. De verouderde campus was dus dringend aan een update toe die een nieuwe frisse wind moet doen waaien voor nieuwe studenten. Hierbij is het grafisch aspect van groot belang en dit met minimale inspanningen aan het bestaande meubilair.

In samenwerking met het grafisch bureau ssnn is dit het resultaat. Tape art wordt ingezet om de muren te accentueren en bestaande meubels zoals de toog worden bekleed met multiplex hout, waarbij het grafisch aspect ook niet vergeten wordt. Ook door het kleurgebruik is het resultaat een heel frisse, moderne en aangename eetruimte waar studenten ontspannen kunnen vertoeven en eten.

Hoe kunnen we je helpen?